Anders Wolf Andresen

Home / Anders Wolf Andresen
Anders Wolf Andresen
Anders Wolf Andresen

Hej! Jeg hedder Anders Wolf Andresen og jeg er gruppeformand for SF i Kommunalbestyrelsen i Hvidovre Kommune.

Jeg brænder for at gøre en forskel for dig og Hvidovre i kommunalbestyrelsen.

Du kan læse mere om mine mærkesager her på siden. Men kort fortalt, så arbejder jeg for, at gøre Hvidovre til en mere grøn og social velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet:

  • Maks. 24 børn i klasserne og en langsigtet plan for folkeskolen, så der bliver tid til den enkelte elev.
  • Metroen skal forlænges til Hvidovre Hospital.
  • Mere tid og bedre pleje af de svageste ældre.
  • Et bæredygtigt Hvidovre med grønne åndehuller.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til mig med input eller spørgsmål til min politik via min Facebook-side, som du finder lige her. Mine øvrige kontaktoplysninger finder du nederst på siden.

Jeg mener at noget af det vigtigste en politiker kan bruge sin tid på, er at være i kontakt og dialog med borgerne, og jeg oplever de fleste dialoger jeg har, som en vigtig inspiration for mit arbejde.

Jeg er 34 år. Jeg sad også i kommunalbestyrelsen i 2010 – 2013. Jeg er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet. Til daglig arbejder jeg som mellemleder i Kalundborg Kommune på skoleområdet.

Hvis du vil være med til at give en hånd til at realisere en af mine mærsager, så send mig endelig en besked på min Facebookside eller en email på anderswolf@anderswolf.dk. Selv den mindste hjælp er guld værd!