Anders Wolf Andresen

Home / Anders Wolf Andresen
Anders Wolf Andresen
Anders Wolf Andresen

Hej! Jeg hedder Anders Wolf Andresen og jeg er spidskandidat for SF til kommunalvalget den 21. november 2017 i Hvidovre.

Jeg er både ung, erfaren og brænder for at komme ind at gøre en forskel for dig og Hvidovre i kommunalbestyrelsen.

Du kan læse mere om mine mærkesager her på siden. Men kort fortalt, så er noget af det første jeg vil tage fat på, hvis jeg bliver valgt, er:

  • Et loft på maksimalt 24 elever i de nye 0. klasser, så der bliver tid til den enkelte elev.
  • Foreslå en principbeslutning om at Metroen skal forlænges til Hvidovre (hospitalet og bymidten).
  • En bedre ældrepleje. Som det første vil jeg foreslå at kommunalbestyrelsen vedtager et stop for at fjerne penge fra ældreplejen.

Jeg håber at kunne arbejde med at gøre Hvidovre til en mere grøn og social velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til mig med input eller spørgsmål til min politik via min Facebook-side, som du finder lige her. Mine øvrige kontaktoplysninger finder du nederst på siden.

Jeg mener at noget af det vigtigste en politiker kan bruge sin tid på, er at være i kontakt og dialog med borgerne, og jeg oplever de fleste dialoger jeg har, som en vigtig inspiration for mit arbejde.

Jeg er 33 år. Jeg sad i kommunalbestyrelsen i 2010 – 2013. Jeg er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet. Til daglig arbejder jeg som udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på velfærdsområdet.

Hvis du vil være med til at give en hånd i min valgkamp, så send mig endelig en besked på min Facebookside eller en email på anderswolf@anderswolf.dk. Selv den mindste hjælp er guld værd!